2019.08.25, Vasárnap

ellenőrzés

A biztonsági öv használatát ellenőrizte a rendőrség

2019.03.19

Aktuális

Egyhetes ellenőrzés során több mint 4 ezer esetben tapasztalták a rendőrök a biztonsági öv használatának elmulasztását - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

Baranya megyében is fokozott ellenőrzést rendelt el az országos rendőrfőkapitány

2019.03.08

Aktuális

Több megyében fokozott ellenőrzést rendelt el az országos rendőrfőkapitány - közölte a rendőrség szerda este a honlapján.

Itt ellenőrznek a NAV baranyai munkatársai februárban

2019.02.12

Aktuális

A vizsgálatok során a számla-, és nyugtaadást, a foglalkoztatást, az online pénztárgép használatát, valamint a forgalmazott áruk eredetét ellenőrzik. Ahol a pénztárgép által továbbított adatok ezt indokolják, ott forgalomszámlálásra is sor kerülhet.

Ellenőrzéseket tart januárban Baranyában a NAV

2019.01.07

Aktuális

A NAV munkatársai január 7. és 13. között Harkányban, Komlón, Mohácson, Siklóson és a megyeszékhelyen végeznek ellenőrzéseket.

Bőrgyógyász: fontos évente ellenőriztetni az anyajegyeket

2018.09.10

Aktuális

Fontos évente bőrgyógyásszal ellenőriztetni az anyajegyeket, mert könnyen rosszindulatú daganattá változhatnak - mondta Nagy Éva bőrgyógyász hétfőn az M1 aktuális csatorna műsorában.

Már most itt van a kémények karbantartásának ideje

2018.07.10

Aktuális

Noha még javában tart a nyár, célszerű a kémények ellenőrzését már most elvégeztetni, hogy ne az utolsó pillanatra, a fűtési szezon kezdetére maradjon ez a valóban életbevágóan fontos tevékenység.

NFM: ellenőrzik a járművek téli felkészítését a hatóságok

2017.11.03

Országos hírek

Összehangolt akcióban ellenőrzik a közlekedési hatóságok szakemberei a személyautók és az autóbuszok megfelelő felkészítettségét a téli időjárási körülményekre 2017 november 8. és 10. között

Hétfőtől háromnapos razziát tart a rendőrség az utakon

2017.09.10

Országos hírek

2017. szeptember 11. és szeptember 13. között a passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrzi Magyarország közútjain a rendőrség.

Ismét Baranyát járják a NAV revizorai

2017.08.07

Aktuális

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett legújabb lista szerint Baranya megyében a mai naptól kezdve ismét aktív ellenőrzéseket folytatnak a revizorok.

Idén nyáron is három baranyai tóban fürödhetünk majd

2017.05.08

Aktuális

A nyári strandszezon alatt a Kormányhivatal népegészségügyi hatósága minden hónapban gondoskodik a természetes fürdőhelyek vízminőségének laboratóriumi vizsgálatáról és rendszeres helyszíni közegészségügyi ellenőrzéseket is végez.

A fiktív munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégek komoly szankciókra számíthatnak

2019.03.11

Gazdaság

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ellenőrzései során a fiktív munkaerő-kölcsönzést folytató cégek komoly szankciókra számíthatnak, jelentős adóbírságot fizethetnek - figyelmeztet a BDO Legal Jókay & Társai Ügyvédi Iroda.

Folyamatos a gyalogos-átkelőhelyek ellenőrzése Pécsett

2019.03.01

Aktuális

A rendőrök elsődleges célja a segítő szándékú figyelemfelhívás és a közlekedési szabályok érvényre juttatása volt.

Megkezdődtek a gyermekjátékok fogyasztóvédelmi ellenőrzései

2019.02.08

Aktuális

Megkezdődött az Innovációs és Technológiai Minisztérium által elrendelt idei évi játékvizsgálat, amelynek célja kiszűrni a piacról a veszélyes játékokat - tájékoztatta az ITM csütörtökön az MTI-t.

Autóbuszokat és teherautókat ellenőriz a rendőrség a jövő héten

2018.10.14

Aktuális

Autóbuszokat és nehéz-tehergépjárműveket ellenőriz a rendőrség a jövő héten, hétfőtől vasárnapig egy TISPOL-akció keretében, az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján.

Fokozott ellenőrzés a vonatokon és a vasútállomásokon

2018.09.05

Aktuális

A rendőrség a RAILPOL egységes nemzetközi rendőri művelet keretében egy napon keresztül végzi az ellenőrzést a vasúti biztonság érdekében.

Folytatódik a vetőburgonya fokozott ellenőrzése

2018.03.26

Gazdaság

A külföldről származó vetőburgonya országos szintű, fokozott ellenőrzését rendelte el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) többszöri gumórontó fonálféreg fertőzés miatt; az akció keretében újabb 10 tonna, Romániából származó vetőburgonyában azonosították a károsítót - tette közzé a hivatal hétfőn a honlapján.

Bicikli- és autószervizek, éttermek a NAV célkeresztjében

2017.10.09

Aktuális

Fokozottan ellenőrzik az adóhatóság revizorai ezen a héten a kerékpár- és autószervizeket a már megszokott vendéglátó-ipari számla-, nyugtaadás szabályszerűségének vizsgálata mellett.

NAV revizorok járják az ormánsági településeket

2017.08.23

Aktuális

Folytatódnak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal augusztusi ellenőrzései Baranyában.

Júliusban is járják Baranyát a NAV revizorai

2017.07.18

Aktuális

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett legújabb lista szerint Baranya megyében a tegnapi naptól kezdve egészen július utolsó napjáig aktív ellenőrzéseket folytatnak a revizorok.

Egész májusban ellenőriznek a NAV revizorai

2017.05.04

Aktuális

A NAV Baranya Megyei Adó- és Vámigazgatóság ellenőrei és pénzügyőrei a megyeszékhelyen kívül több településen is ellenőrzéseket végeznek május hónapban.